AXI RS Solutions met ISAE 3402 kwaliteitszorg

De AXI RS oplossing draait steeds vaker in de AXI Cloud. Om 24 op 7 hoge beschikbaarheid te waarborgen, stellen onze 24-7 Managed Cloud Services alles in het werk om een optimale uitvoering van de beheerstaken te waarborgen. Met aandacht voor security, access & identity management, bescherming van de persoonsgegevens, voorkoming van fraude en de inrichting van de backup procedures en uitwijkmogelijkheden. In dit kader vermelden wij graag dat AXI sedert januari jl. in het bezit is van het kwaliteitskeurmerk ISAE 3402.

Stevige grip op de kwaliteit van de AXI Cloud services

‘Nieuwe klanten kiezen voor onze AXI Cloud oplossing’, zegt Commercieel Directeur Mike Snepvangers. ‘We leveren de software-as-a-service vanuit onze datacenters in Nederland en België. Voor onze klanten is het een pré dat AXI het ISAE 3402 certitificaat kan voorleggen.’

Marc Janssens, directeur AXI ITS, vult aan: ‘De ISAE 3402 verklaring laat duidelijk zien dat we stevige grip hebben op de kwaliteit van onze cloud services. De beveiliging en de beschikbaarheid van de retail applicaties heeft onze voortdurende aandacht.’

‘Het rapport toont aan dat de door AXI ITS ingerichte beheersprocessen daadwerkelijk uitgevoerd worden. Bovendien geeft de onafhankelijke audit aan onze retail klanten de zekerheid dat de services voldoen aan strenge beveiligingscontroles. Jaarlijks worden de beveiligingscontroles getoetst, waarbij aandacht gaat naar data beveiliging, fraudepreventie en bescherming van de persoonsgegevens.

ISAE staat voor ‘International Standard on Assurance Engagements’.

Declaration AXI ISAE 3402 type I EN.jpg
De ISAE 3402 verklaring werd op 20 januari 2017 aan AXI afgeleverd door AuditConnect B.V., een onafhankelijke auditor die aangesloten is bij de Nederlandse Organisatie van Register EDP-auditors (NOREA).

Meer informatie? Contacteer Mike Snepvangers.