Regio Managers SPAR enthousiast over innovatieve store rating app

SPAR Nederland zet sinds begin november 2016 de SPECTO app in. Hiermee kunnen de 30 bedrijfsadviseurs op een tablet heel eenvoudig de beoordelingsformulieren van hun winkels invullen en bewaren.

Papier wordt overbodig en de medewerkers zijn enthousiast. De app wordt gebruikt om op een heel visuele manier de constateringen van het winkelbezoek vast te leggen. Dit genereert automatisch to do’s. De app zorgt voor een innovatieve, snellere en overzichtelijker manier van werken.

SPAR Nederland is launching customer van AXI’s app en direct enthousiast over het gebruiksgemak. AXI maakte met het idee reeds een succesvol rondje langs verschillende retailers. Iedereen die de tool heeft gezien, bevestigt de meerwaarde van het product. De verwachting is dan ook dat de community met gebruikers snel zal toenemen.

De SPECTO app wordt op de markt gezet in abonnementsvorm. De app komt begin 2017 beschikbaar in de App Store, Google Play en de Microsoft Store. De launch voor het grote publiek is gepland rond de EuroCIS 2017 retailbeurs die plaatsvindt begin maart 2017.

Meer informatie?

sonny.van.eekelen@axi.nl