AXI en Fontys Hogeschool ICT bekrachtigen samenwerking in convenant

25a94b2.png

Fontys Hogeschool ICT en AXI worden “Partners in Education” voor ten minste een periode van vier jaar. De directies van beide organisaties hebben hiervoor op 14 november 2016 een convenant ondertekend.

AXI helpt Fontys om de ICT studenten klaar te maken voor het bedrijfsleven via het aanbieden van stageplaatsen, de organisatie van themadagen en het geven van gastcolleges. Fontys biedt AXI toegang tot afstuderend toptalent.

Beide organisaties werken al enige tijd samen, tot tevredenheid van beide partijen. “Onze gastcolleges over Prince2 en Agile development worden door de studenten hoog gewaardeerd. Daarnaast coachen we regelmatig studenten bij het opstellen van technische analyses.” aldus Mike Snepvangers, Directeur Retail bij AXI.

Om haar groeiambities te realiseren, is het voor AXI prettig dat de studenten al tijdens hun opleiding kennis kunnen maken met de informele organisatiecultuur van de Bredase automatiseerder. “We hebben regelmatig afstudeerders en de meesten daarvan blijven na hun diploma bij ons werken. Ze dragen echt bij aan de innovatiekracht van onze organisatie.”

V.l.n.r.: Mike Snepvangers, Directeur Retail bij AXI en Ad Vissers, Directeur bij Fontys Hogeschool ICT